Încă patru ani cu Cismăneanțu?! „În acest mandat, Bocșa a semnat și are cele mai multe investiții făcute după ‘90 încoace!”

Social-democrații încă își fac calcule pentru Primăria Bocșa, deși numele lui Mirel Pascu e tot mai vehiculat după rezultatul bun scos de PSD în oraș la europarlamentare, dar la PNL și PMP lucrurile sunt clare!

Liberalii vor miza la alegerile locale din 2020, cel mai probabil, pe Emanuel Dănilă, un om de afaceri care a fost pe punctul de a-i lua fotoliul de primar lui Eugen Cismăneanțu în urmă cu trei ani. PSD l-ar trimite în cursa pentru Primărie pe Mirel Pascu, deși și numele soției sale, Anca Pascu, în prezent consilier județean, a fost asociat acestei idei. PMP va conta pe Eugen Cismăneanțu, care își dorește al treilea mandat. „Trebuie să implementăm proiectele care sunt acum în fază inițială, în sensul că sunt semnate contractele, dar mai avem licitații de făcut până în momentul în care omul vede utilajele pe teren. Avem și proiecte la care încep lucrările cât de curând, dar Bocșa are nevoie de investiții în toate domeniile, deci nu putem spune gata doar pentru că acum am început să finalizăm asfaltările de străzi, introducem autobuze electrice și facem piste de biciclete. Bocșa are nevoie și de locuri de muncă, iar cea mai mare provocare a noastră este finalizarea sistemului de canalizare care șchiopătează și din ce în ce situația devine tot mai gravă. Mai avem multă treabă de făcut în oraș și lucrul ăsta nu poate decât să îmi dea elan și să mă bucure că pot contribui la dezvoltarea orașului. Până în 2020 mai este mult, emoții nu am, eu fac o politică și îmi fac treaba de primar așa cum știu mai bine până în ultimul moment. În 2020, bocșenii sunt cei care vor alege!”, a comentat Eugen Cismăneanțu.

Primarul PMP spune că rezultatul alegerilor europarlamentare din Bocșa, unde PSD s-a impus, nu reprezintă un semnal de alarmă pentru el. „Cismăneanțu este primar pe o perioadă limitată, mandatat de către cetățenii orașului Bocșa, care și-au exprimat un vot al domniilor lor. La europarlamentare, Bocșenii au votat cum au considerat ei mai bine, lucru pe care eu nu pot decât să-l respect. Situația de la europarlamentare, prezidențiale, parlamentare, niciodată nu se aseamănă cu situația de la alegerile locale. Aici contează omul, contează ce ai făcut, cu ce vii în fața cetățenilor, iar eu cred că orașul Bocșa în acest mandat al meu a cunoscut, a semnat și are cele mai multe investiții făcute după ‘90 încoace. E adevărat, lucru pe care nu aș fi reușit să-l fac singur, l-am realizat împreună cu colegii mei din Primărie și cu sprijinul Consiliului Local”, a spus edilul-șef.