Încă o vizită diplomatică în Redacția Express de Banat, după ambasadorul SUA și consulul Spaniei!

Excelența Sa, Paul BRUMMELL, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Marii Britanii în România, se va afla vineri, 30 martie, în Redacția Express de Banat. După două nume importante ale diplomației, ES Hans Klemm și ES Jose Miguel Viñals Ariño, cu care cititorii noștri au putut face cunoștință în direct, acum suntem onorați de vizita ambasadorului Regatului Unit. 

Paul Brummell continuă astfel lista selectă a invitaților de marcă pe care publicația noastră i-a intervievat, atât pe probleme specifice Banatului, cât și pe probleme de interes național și internațional. Ambasadorul va avea, joi, o întâlnire și cu primarul Reșiței, Ioan Popa.

„Practic, vizita oficială a Excelenței Sale va fi vineri, deși domnul ambasador ajunge la Reșița joi seara. Eu îl voi primi la o cină, iar vineri ne vom deplasa în oraș, la parcul industrial, vom vizita Autoliv, Universitatea, Primăria Reșița. Excelența Sa dorește să vadă și câteva clase de școală duală, practic, îi vor prezenta orașul astfel încât potențialii investitori britanici să știe din start ce le poate Reșița oferi”, a spus primarul Reșiței.

Interviul realizat cu Excelența Sa Paul Brummell poate fi urmărit vineri, de la ora 20.30, pe expressdebanat.ro, precum și pe rețelele sociale Facebook sau Youtube.