Încă o ediție de foc la Gugulan Rock

1000x100

A fost un sfârșit de săptămână incendiar pentru iubitorii muzicii rock. O nouă poveste a fost scrisă pe ritmuri de metal, în Caransebeș.

Porțile festivalului Gugulan Rock Open Air s-au închis după trei zile de nebunie, distracție și concerte de neuitat. Ediția cu numărul 6 a reunit în acest an sute de oameni sosiți din toată țara, dar și din străinătate care au bătut cale lungă tocmai pentru fi alături de trupele preferate.

Saturnus din Danemarca, una dintre cele mai bune formații de doom melodic metal din Europa. Anabioz din Rusia, cu sunetul rock-metal inconfundabil, având o ascensiune remarcabilă în acest segment al muzicii rock, Sur Austru, trupa din Arad care continuă munca depusă de formația Negura Bunget, Magica, cea mai veche trupă de simfonic metal din Constanța sau Timpuri Noi, au fost doar câteva dintre numele grele ale rockului care au făcut show pe scena gugulanilor, în cele două nopți de poveste.

„Dacă seara de vineri ne-a impresionat prin prezența și vibrația publicului, ei bine sâmbătă a fost peste așteptări. Concertele la care am avut onoarea să participăm au fost de excepție. Cu siguranță nu le vom uita mult timp de acum înainte. Venim la acest festival de cel puțin patru ani și i-am văzut evoluția. Ne bucură faptul că și la noi se poate, se vrea și chiar se depășesc standarde”.

„Nu-mi pot exprima în cuvinte dragostea pentru acest festival și pentru oamenii care sunt acolo an de an! Mulțumesc organizatorilor pentru că au creat locul unde mă simt cel mai iubită!”

„All inclusive! Great atmosphere, great summer festival. Don’t miss!”

Declarațiile câtorva dintre participanți au descris perfect povestea și atmosfera festivalului Gugulan Rock 2019, organizat și de această dată de Asociația Gugulan Rock, cu sprijinul Primăriei Caransebeș și cel al Casei de Cultură „George Suru”, din municipiu. Alături de gugulani, oameni din Brașov, Sibiu, Cluj, Pitești, București și nu numai, au petrecut până în zori și sâmbătă, într-o stare continuă de euforie produsă de trupele: Saturnus, Sur Austru, Times of Need, din România și Terra Infernal. Dacă anul acesta festivalul a fost o treaptă a maturității, organizatorii Cosmin Mihuța și Leonid Gorczynski promit pentru anul ce vine o nouă ediție incendiară, care să-i aducă și mai aproape de targetul propus și anume „un festival răsunător peste mări și țări”, după cum au declarat cei doi.