Încă o afumătoare din Caraș-Severin, cuprinsă de flăcări

incendiu afumatoare cornea
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

O afumătoare improvizată într-o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. De această dată, în satul Crușovăț din comuna Cornea.

Astăzi, pompierii cărășeni au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din satul Crușovăț, comuna Cornea. Este vorba despre o afumătoare improvizată. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane și ai Detașamentului Caransebeș, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, cu sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cornea. La sosirea forțelor ardea cu flacără acoperișul magaziei și interiorul acesteia.

Prin intervenția promptă a pompierilor a fost înlăturat pericolul de propagare la clădirea din apropiere, pompierii salvând o parte din interior de aproximativ 40 mp, cu bunurile aferente.

În urma incendiului au ars elementele de acoperiș pe întreaga suprafață de aproximativ 100 mp, iar în interior au ars aparate electrocasnice, elemente de mobilier și preparate din carne puse la afumat, pe o suprafață de aproximativ 60 mp.

promovare banner maxagro

Cauza probabilă de producere a incendiului o reprezintă jar sau scântei căzute pe materialele combustibile aflate în imediata apropiere.

Un incendiu similar a avut loc ieri, în cartierul Stavila din Reșița.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/