În Valea Domanului s-au schimbat puține și totuși multe! Șapte campioane din opt! [FOTO]

Dezinteresul și jaful din bani publici au fost la ele acasă în anii trecuți, iar rezultatele au fost pe măsură! Anul acesta vorbim însă despre cu totul alte performanțe, obținute, culmea, cam în aceleași condiții!

CSM Școlar Reșița are șapte grupe de juniori campioane județene sau zonale, iar a opta este vicecampioană. Aceste rezultate au fost obținute de aceeași antrenori, cu aceeași copii care în anii trecuți lăsaseră o impresie foarte proastă despre ceea ce se întâmpla în Valea Domanului. Venirea lui Viorel Lolea la șefia clubului a schimbat complet situația. „Am lucrat la mentalitate, la atitudine, am renunțat la obiceiul de a schimba din doi în doi ani antrenorii grupelor de juniori și toate acestea au dus la rezultatele de anul acesta”, a dezvăluit secretul președintele CSM Școlar Reșița.

Viorel Lolea nu e mulțumit însă nici așa. Și asta pentru că știe foarte bine unde a fost cânva Reșița fotbalistică și cât mai e de muncit până să redevenim ce-am fost. „Încă mai sunt foarte multe de pus la punct la centrul de copiii și juniori, dar din fericire pentru noi, anul competițional recent încheiat a fost, practic, cel mai bun pentru noi din ultimii zece ani. O singură echipă a clubului nostru a terminat pe locul doi, toate celelalte sunt campioane județene sau de zonă și sperăm cu rezultate foarte bune la turneele care urmează. Una peste alta, țin să felicit colectivul de antrenori, copiii și părinții care fac un efort deosebit pentru bunul mers al clubului”, a declarat Lolea pentru expressdebanat.ro.

Acesta a dezvăluit și obiectivul imediat: dublarea numărului copiilor din centru. „Mă bucură în primul rând rezultatele de la grupele mari, A, B și C. Din vară am vrea ca pe cele trei baze ale Reșiței să activeze câte patru grupe de juniori ale clubului nostru. Echipa mare trebuie și ea să confirme, să activeze la un nivel superior pentru a crea acele modele, acei idoli pe care copiii vor să-i copieze”, a mai spus președintele din Valea Domanului.