În sfârșit! Caruselul din Parcul Copiilor din Timișoara este funcțional

plantari in parcul copiilor din timisoara

După ce ani întregi a stat nefolosit, Primăria Timișoara a reușit să repare caruselul din Parcul Copiilor. Astfel, începând de astăzi, 1 Iunie, prichindeii îl pot utiliza. Mai mult, au fost puse în funcțiune și trenulețul și canoe.

Ziua de 1 Iunie vine cu mai multe surprize pregătite de Primăria Timișoara. Reprezentanții instituției s-au mobilizat în ultima perioadă, astfel că au reușit să pună în funcțiune cele mai importante trei atracții din Parcul Copiilor. Este vorba de carusel, canoe și trenuleț.

După o perioadă lungă de “odihnă”, trenulețul, canoea și caruselul vor fi din nou ale copiilor, în parcul destinat lor și deschis jocului și variatelor activități. Prin semnarea contractului pentru servicii de mentenanță, misteriosul carusel, înveșmântat tot timpul într-o prelată își aruncă acum “mantia” nedorită”, a informat Primăria Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Caruselul din Parcul Copiilor, care are 22 locuri și 14 figurine, nu a mai putut fi utilizat de ani întregi. Parcul Copiilor din Timișoara a beneficiat de lucrări de modernizare în urmă cu zece ani, în cadrul unui proiect european.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/