În scandalul cu Romeo Dunca, Silviu Hurduzeu înghite orice. Chiar și înjurături!

Atacurile dure ale lui Romeo Dunca nu-l stârnesc pe Silviu Hurduzeu. Noul șef al Consiliului Județean Caraș-Severin a ales deocamdată diplomația în scandalul cu omul de afaceri.

Comunicarea directă este cea mai bună cale de rezolvare a problemelor, nu atacurile aruncate în presă. Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a dat astăzi un răspuns omului de afaceri Romeo Dunca, cel care a transmis o scrisoare deschisă prin care l-a desființat pe Silviu Hurduzeu. Noul șef al județului a preferat calea diplomată și s-a arătat dispus să închidă ochii la injuriile aduse de Romeo Dunca. Hurduzeu susține că, anterior scrisorii deschise, Romeo Dunca a declarat că nu are ce discuta cu noua conducere, lăsând să se înțeleagă faptul că a avut o colaborare mai bună cu PNL.

„Lăsând la o parte limbajul pe care nu vreau să îl cataloghez în acest moment, chiar sunt deschis în a sta la masă cu orice cetățean care investește în județul Caraș-Severin. Trec și peste înjurături, trec și peste faptul că dânsul a spus anterior acestei scrisori deschise că nu dorește să discute cu noua conducere a Consiliului Județean, dânsul ar fi colaborat cu o altă conducere. Nu cred că un act investițional poate fi canalizat sau blocat de o anumită conducere pe care o are Consiliul Județean. (…) Nu vreau să fac referire la ceea ce domnul Dunca a spus în acea scrisoare deschisă. Consider că, în toți anii în care am avut diverse funcții publice, diverse atribuții, mandatele mele au fost marcate de seriozitate și de bun simț”, a declarat Silviu Hurduzeu.

La finalul declarației, Silviu Hurduzeu și-a arătat deschiderea spre colaborare. Șeful Consiliului Județean Caraș-Severin spune că nu are detalii despre investiția de 500 de milioane de euro pe care Romeo Dunca și partenerii turci o aveau în plan, singurele informații pe care le deține provenind tot din presă.

CITEȘTE ȘI:

Domnule președinte Silviu Hurduzeu, este o catastrofă că ați ajuns la putere!