În șase luni, copiii din Pipirig vor avea un nou loc de joacă!

loc de joaca pipirig 2

Municipalitatea de pe Timiș și Sebeș anunță că au demarat lucrările pentru amenajarea noului loc de joacă de pe Aleea Sportivilor, destinat copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani.

Un nou loc de joacă prinde contur în cartierul Pipirig, în apropierea Sălii Polivalente. Investiția se ridică la 100.000 de euro și este asigurată din bugetul local. Potrivit reprezentanților Primăriei Caransebeș, suprafața de joc va fi împrejmuită și cauciucată, pentru a atenua impactul unor posibile accidentări, și va dispune de mai multe echipamente de joacă, realizate din materiale de cea mai bună calitate.

loc de joaca pipirig

„În aceasta săptămâna au început lucrările de împrejmuire și turnare fundații pentru noul loc de joaca din cartierul Pipirig, care va conține doar echipamente premium, de cea mai buna calitate! Pe lângă echipamente, se va amenaja și zona verde, se vor planta arbori, se vor monta bănci și coșuri de gunoi. În jurul echipamentelor de joacă va fi turnată o suprafață cauciucată.”, transmite municipalitatea.

Durata de implementare a proiectului este de șase luni.