În Pipirigul Mare din municipiul Caransebeș se circulă haotic. Oamenii vor restricție de viteză

Comisia de sistematizare a municipiului Caransebeș reunită în ședință de lucru a decis că petiția unui locatar din zona Pipirigul Mare este îndreptățită, mai ales că a fost însoțită de un tabel cu semnăturile locuitorilor din această zonă.

În petiție femeia cere alături de alți 19 semnatari ca pe străzile Pipirigul Mare, Bradului și Plopului să se ia măsuri pentru restricționarea vitezei de circulație, ca urmare a faptului că se circulă cu viteze mari în această zonă. În urma analizei făcute, Comisia de Sistematizare a hotărât ca pe aceste străzi să se monteze indicatoare de restricție a vitezei la 30Km/h. Mai mult, se extinde această restricție și în zona Aleea Sportivilor și pe strada Rapsodiei din zona sălii Polivalente a municipiului Caransebeș.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Dacă în acest caz membrii comisiei dau dreptate locatarei din Pipirigul Mare, în cazul unui locuitor de pe strada Nicolae Bălcescu rezultatul a fost negativ. Bărbatul a cerut un loc de parcare cu plată chiar în fața casei, însă Comisia a decis că pe această stradă principală nu se vor aloca locuri de parcare cu plată. Ele în prezent fac parte din categoria parcărilor publice fără plată și se utilizează conform prevederilor OUG nr. 195/2002, la care se are în vedere faptul că strada Nicolae Bălcescu este parte din Drumul Național DN6, o zonă foarte circulată, unde este nevoie de o bună fluiditate a traficului rutier.

banner maxagro