În meciul proceselor intentate de Popovici și Dunca unul altuia, primul conduce cu 3-2!

Două dintre cele cinci procese pe care Romeo Dunca și Ionuț Popovici și le-au intentat unul altuia au avut termene de judecată miercuri, la Judecătoria Reșița. La unul dintre ele a fost prezent și președintele Consiliului Județean, în timp ce fostul vicepreședinte al CJ a fost reprezentat de avocat.

Totul a plecat de la o declarație a lui Ionuț Popovici potrivit căreia instituția județeană ar fi pierdut peste 2,5 milioane de euro într-un proces avut cu o firmă de construcții, „din orgoliul lui Romeo Dunca”.

„Eu, în acest proces, am calitatea de reclamant față de poziția, atitudinea afișate în spațiul public cum că eu aș fi vinovat pentru pierderea celor 13 milioane de lei, care s-au pierdut datorită faptului că pe vremea lui Hurduzeu și Popovici acest proces a început după depășirea termenului legal. O fi sau nu o fi așa, nu am cum să știu, nu-i treaba mea. Așa a constatat Curtea de Apel Timișoara, așa spun și eu. Procesul ăsta s-a pierdut nu pentru că a existat un avocat plătit din banii publici ori că apărarea CJ a fost prost făcută. Dacă motivul pierderii procesului a fost depășirea termenului legal, eu nu accept să se spună că sunt vinovat de acest lucru.”, ne-a mărturisit președintele CJ.

În cuvântul său, Romeo Dunca i-a cerut judecătoarei ca soluția ce va fi pronunțată să reprezinte „o lecție dată tuturor celor care nu-l lasă să-și facă treaba și nici să le reclame «nelegiuirile» pe care le-a găsit în Consiliul Județean la preluarea mandatului de președinte”.

Dunca este convins că tot circul din CJ este întreținut de cei din Opoziție pentru a-l descuraja în tot ce face, însă spune că acest lucru îl întărâtă și mai tare. „Eu am venit în CJ să apăr banul public, și nu să mă îmbogățesc.”, a încheiat apoteotic Romeo Dunca.

La rândul său, Ionuț Popovici, care i-a intentat trei procese lui Romeo Dunca, ne-a mărturisit: „În prima instanță, CJ a câștigat. Punct. În a doua, la Curte, Consiliul a pierdut. Acțiunea domnului Dunca împotriva mea este nefondată și vom vedea dacă am dreptate sau nu, însă după cum mă știți, eu nu fac telejustiție, aștept o soluție în instanță.”

Cea de-a doua cauză care ar fi trebuit să se judece miercuri a primit un nou termen pentru luna mai.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/