În Cupă, cu linia a doua!

CSM Reșița întâlnește miercuri, de la ora 17.30, în Valea Domanului, într-un meci din faza a treia a Cupei României la fotbal, ACS Energeticianul, Șirineasa de anul trecut, echipă care s-a opus visului rosso-nerilor de promovare în Liga 2.

Echipa pregătită de Tavi Benga a debutat cu stângul în actuala ediție de campionat, iar meciul de Cupă ar putea încărca și mai mult atmosfera în Valea Domanului. Pentru CSM Cupa României e mai puțin importantă decât campionatul Ligii 3, astfel că atenția rosso-nerilor e îndreptată mai degrabă spre meciul de sâmbătă, cu Chișineu Criș, în care victoria e absolut obligatorie.

„Noi nu avem un lot foarte mare, vom alinia o echipă cu destule schimbări față de prima etapă de campionat. Probabil că vor rămâne în primul unsprezece vreo patru sau cinci jucători care au început din primul minut la Cermei. Pentru noi meciul de sâmbătă, cu Chișineu Criș, e mult mai important decât cel cu Șirineasa. Asta nu înseamnă însă că nu ne dorim să câștigăm ambele meciuri”, a declarat antrenorul reșițean pentru expressdebanat.ro.

leader board 728 x 90 px