Împreună dăruim viață – campanie de donare de sânge la Reșița

Campanie de donare de sange.
publicitate si promovare in ziar

Ca o consecință a crizei generale de sânge înregistrată la nivelul întregii țări, Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte și Episcopia Caransebeșului organizează o nouă campanie de donare de sânge ce are loc în perioada 2-4 noiembrie.

Au răspuns provocării lansate de către tinerii de la ATOR, în calitate de participanți, lucrători de la Inspectoratul Județean de Jandarmi, dar și cel de Poliție Caraș-Severin, alături de pasionații de motoare de la Guerrilla Motors Club Reșița.

Organizatorii invită toți cetățenii care au posibilitatea și doresc să sprijine această acțiune care poate salva vieți să se prezinte în fiecare din zilele menționate, de astăzi și până joi, la Centrul de Recoltare Sanguină din Reșița, între orele 8-12. Accesul în clădire nu este condiționat de certificatul verde, iar donarea se face în condițiile clasice.

După cum a precizat preotul Mihai Ciucur din partea ATOR, prin intermediul acestei campanii se intenționează demararea primelor acțiuni de donare și colectare a tichetelor valorice pentru pregătirea surprizelor din „Ghetuțele lui Moș Nicolae”. Inițiativa are ca scop sprijinirea copiilor cu posibilități materiale scăzute aflați în baza de date și cărora asociația le oferă, tradițional, pachete cu dulciuri de sărbători.

UPDATE.

parintele ciucur

donare 1

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01