Împreună! Activități diverse pentru toată lumea în cadrul ediției de vară a Weekend-ului în familie

weekend familie
po 1000x100px (3)

Primăria Municipiului Lugoj și Casa de Cultură a Municipiului Lugoj anunță organizarea celei de-a doua ediții a evenimentului ”Weekend în familie – ediția de vară”, care va avea loc la finalul acestei săptămâni, în perioada 14-16 iulie 2023, în Parcul George Enescu din Lugoj.

Într-o încercare de a combate rutina și de a încuraja petrecerea timpului de calitate în familie, organizatorii au pregătit trei zile pline de activități recreative și distractive pentru toți participanții. Evenimentul își propune să ofere familiilor o oportunitate unică de a se reconecta cu natura și de a crea amintiri de neuitat.

Programul evenimentului include o varietate de activități pentru toate vârstele. Vineri, începând cu ora 17:00, vor avea loc activități precum face-painting, poze cu mascote, oglinda magică și realitate virtuală, proiecții de filme de animație și comedii/acțiune, precum și un Retro Party pentru cei nostalgici. Sâmbătă, începând cu ora 10:00, parcul va fi animat de jocuri prin parc, face-painting, poze cu mascote, oglinda magică și realitate virtuală, o piesă de teatru specială pentru copii, bătaie cu baloane cu apă, competiție de street dance, concerte și multe altele. Se anunță și un concert susținut de Euphoria Cover Band, precum și o piesă de teatru prezentată de trupa de teatru din cadrul Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu” Lugoj. Ziua se va încheia cu un impresionant Glow Party și un spectacol de show cu flăcări. Duminică, evenimentul continuă cu activități recreative și distractive, precum ateliere coregrafice coordonate de Ansamblul „Lugojana”, ateliere tematice și demonstrative cu meșteri populari lugojeni sau timișeni, precum și un spectacol coregrafic-muzical susținut de Ansamblul ”Lugojana”. Participanții vor avea parte și de alte surprize pe parcursul zilei.

1000x200 dacus 02

Pentru a fi la curent cu toate activitățile și evenimentele ce vor avea loc în perioada următoare, organizatorii îi îndeamnă pe doritori să urmărească pagina de Facebook a Casei de Cultură a Municipiului Lugoj: https://www.facebook.com/ccmlugoj.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px