„Îmi doresc ca viitorul copiilor mei să fie curat, la fel ca viitoarea clasă politică!”

Ceva mai devreme decât vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionuţ Popovici, liderul PMP al Organizaţiei Moldova Nouă, Flavius Bălăşoiu, şi-a exprimat dreptul de cetăţean atât în privinţa alegerilor europarlamentare, cât şi în cea a referendumului.

Legat de europarlamentare, Bălăşoiu mizează pe un rezultat decent al PMP-ului în oraşul de la malul Dunării: „În ceea ce priveşte alegerile europarlamentare, noi nu ne putem compara cu PSD-ul şi PNL-ul, la nivel naţional. Dar sperăm să scoatem un rezultat cât se poate de corect, cât se poate de real  în comunitatea din Moldova Nouă. Suntem realişti”.

PMP-istul nu a spus „pas” întrebărilor de la referendum, motivând: „Sunt, în totalitate, de acord cu referendumul. Am şi votat la ambele întrebări pentru că îmi doresc ca viitorul copiilor mei să fie curat, la fel ca viitoarea clasă politică”.

Comparativ cu celelalte partide politice, la nivel naţional, Flavius Bălăşoiu vede candidaţii PMP-ului ca fiind cei mai indicaţi pentru Parlamentul European, iar, la nivel local, acesta enunţă că bătălia aprigă se va da între PSD şi PNL: „Dacă ne gândim la candidaţii de pe listele electorale ale celorlalte partide, de departe, candidaţii PMP sunt cei mai competenţi şi, dacă lumea este înţeleaptă, cred că va vota cele mai bune soluţii pentru Bruxelles. La nivel local, din punctul meu de vedere, aş putea spune că e o bătălie destul de strânsă între PNL şi PSD. Deşi PNL-ul nu a făcut o campanie extrem de puternică, dar având actualul primar în funcţie şi ştiind că acesta se zbate foarte mult pentru bunăstarea comunităţii, între PNL şi PSD va fi un rezultat apropiat”.

banner 970 x 250