IKEA, despre salariile oferite celor care vor lucra în magazinul din Timișoara: Pornesc de la 3.000 lei net

dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

IKEA a dezmințit zvonurile potrivit cărora le-ar oferi persoanelor pe care le vor angaja în magazinul din Timișoara salariul minim pe economie. „Salariul net pornește de la 3.000 de lei lunar fix, acesta incluzând tichetele de masă și decontarea lunară a transportului”, au transmis cei de la IKEA.

Un val de reacții negative au apărut la adresa IKEA, în ultimele zile, după ce pe rețelele de socializare a circulat informația cum că li s-ar oferi persoanelor pe care le vor angaja în noul magazin din Timișoara salarii de 2.000 lei. În total, compania are nevoie de peste 250 de angajați pentru locația din județul Timiș, inaugurarea fiind preconizată în vara acestui an.

Pe de altă parte, reprezentanții IKEA au informat că salariile nete pornesc de la 3.000 lei lunar, incluzând tichetele de masă și decontarea lunară a transportului.

Pentru IKEA, bunăstarea angajaților noștri reprezintă o prioritate după care ne ghidăm în tot ceea ce facem. Astfel, ne-am luat angajamentul să oferim un sistem de salarizare corect, incluziv și competitiv pentru toți colegii noștri, iar din acest motiv nu există angajați în echipa noastră care să primească salariul minim pe economie. Salariile oferite de IKEA sunt stabilite în baza unui studiu amănunțit, care include un proces de evaluare a pieței din zona respectivă. Salariul net pentru colegii noștri din Timișoara pornește de la 3.000 de lei lunar fix, acesta incluzând tichetele de masă și decontarea lunară a transportului. În funcție de turele în care lucrează, angajații noștri primesc sporuri de weekend și de noapte, astfel adăugându-se o valoare adițională cuprinsă între 10% sau 35% la salariul lor final. În plus, dorim să ne respectăm angajamentul de a veni în sprijinul colegilor noștri cu cât mai multe beneficii adiționale posibile. Printre aceste beneficii se găsesc serviciile medicale gratuite, prin intermediul abonamentelor medicale private sau a asigurării de sănătate, fond de pensie privată, programul de bonus anual IKEA, indemnizația pentru work from home, voucherele de vacanță, cadourile pentru zilele de naștere și aniversările de muncă, reducerile de 15% la majoritatea produselor IKEA din magazinele din România, dar și reduceri în valoare de 30% la produsele din Magazinul cu Produse Suedeze și la aproape 2.000 de produse de amenajare a locuinței și de economisire a energiei în magazinele IKEA din toată țara. Totodată, amintim beneficii precum sprijin parental adițional, cum ar fi o lună de vacanță suplimentară față de cea prevăzută de lege pentru tați, astfel încât ei să o poată fi alături de copiii lor de îndată ce partenerele lor se întorc la muncă, precum și posibilitatea ca mamele și tații să lucreze o lună part-time, atunci când revin din concediul parental și să primească salariu pentru muncă full-time, precum și multe altele”, a transmis IKEA, la solicitarea expressdebanat.ro.

publicitate Timisoara banner maxagro

În ceea ce privește zvonurile referitoare la faptul că deschiderea magazinului IKEA din Timișoara ar urma să fie amânată din cauza faptului că nu se găsește personalul necesar, reprezentanții companiei au informat că „construcția unui magazin IKEA este un proiect complex, care poate fi influențat de o serie de factori externi. Procesul de recrutare în masă, demarat la 1 februarie 2023, nu a influențat în niciun fel planurile de deschidere a magazinului”.

 

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/