Ideile de business prind viață în regiunea Vest

La Reșița a avut loc recent seminarul de prezentare a proiectului „START ANTREPRENOR – Idei de business prind viață în regiunea Vest”, demarat de Interlog Com SRL Brad. Proiectul are o valoare totală de 9.486.023,31 lei, fiind finanțat prin Programul Operațional Capital Uman, Axa Prioritară Locuri de muncă pentru toți, Operațiunea Creșterea  ocupării  prin  susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană.

Proiectul se adresează persoanelor care doresc să inițieze o afacere în mediul urban în unul din județele Regiunii Vest, respectiv Hunedoara, Caraș-Severin, Timiș și Arad. Sunt acceptate afaceri în orice domeniu, exceptând cel agricol, pescuitul și transportul de marfă.

 

Prin acest proiect se oferă un program complex de pregătire antreprenorială care cuprinde:

  • cursuri de antreprenoriat;
  • pregătire și asistență în elaborarea de planuri de afaceri;
  • consultanță și asistență în vederea deschiderii noilor afaceri inițiate de participanții la program, acomodarea lor cu aspectele pieței și a particularităților economice, specifice mediului privat.

Cursul durează în total 80 de ore, grupul țintă fiind alcătuit din 340 de persoane din județele enumerate mai sus.

Pentru informații suplimentare puteți contacta experții responsabili pentru relația cu grupul țintă:

  • Dana Lupu –tel. 0785 103 586, dana.lupu@interlog.ro pentru județul Hunedoara;
  • Codruț Bucateș –tel. 0768 183 569 codrut.bucates@interlog.ro pentru județul Caraș-Severin.

De asemenea, puteți accesa pagina de internet a proiectului www.startup-plus.ro, pagina de Facebook START UP PLUS – Start Antreprenor sau la sediul central al proiectului INTERLOG COM SRL – Brad, str. Cuza Vodă, nr. 11, jud. Hunedoara, tel. 0254 606 040, e-mail: startup@interlog.ro.