„Dezinformează populația și fac rău combinatului!”

Liderul Sindicatului Vatra din TMK a susținut astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia s-a declarat supărat pe acuzele periodice care i se aduc nejustificat societății.

Iancu Muhu spune că la TMK poluarea este în limite normale și are loc în două sau cel mult trei zile pe lună, atunci când la instalația de desprăfuire se schimbă filtrele. Aceiași oameni spuneau acum o lună că orașul se dărâmă din cauza zgomotului din societate. Acum revin și declară că la noi Combinatul poluează. Atunci când au dat declarația respectivă, adică acum o săptămână, angajații erau acasă, în șomaj tehnic. Nu a existat producție, iar asta poate demonstra faptul că vorbesc doar să se afle în treabă. Am discutat cu cei care conduc societatea și vom apela la instanță. Este inadmisibil ca noi să riscăm să ne închidem din cauza unor nemulțumiți care au fost dați afară din combinat”, a declarat liderul sindical.

Acesta spune că soarta societății este pusă în pericol. Atacați constant de presa centrală, investitorii și-ar putea face bagajele și să îi lase pe drumuri pe cei 800 de angajați ai Combinatului TMK. „Dacă ceva merge bine, trebuie să găsim soluții și să meargă bine, nu să distrugem ceea ce avem”, a subliniat Iancu Muhu. Acesta mai spune că la instalația de desprăfuire s-au făcut deja două investiții de amploare, iar în luna august va urma cea de a treia.

tmc 640