Ia-ți bilet la Filarmonica Banatul din librărie sau hypermarket!

flarmonica
1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

Filarmoica Banatul din Timișoara încearcă să atragă tot mai mulți melomani printr-o campanie inedita – vinde bilete la spectacole în librării și chiar în hypermarketuri.

V-ați gândit vreodată că, pe lângă alimente, articole vestimentare, obiecte de uz casnic ori cărți ați putea să adăugați în coșul de cumpărături și bilete la concertele organizate de Filarmonica Banatul Timișoara? Acum se poate!

Filarmonica Banatul a încheiat parteneriate cu mai multe societăți, așa că timișorenii pot cumpăra bilete din multe locuri din oraș, în afara casieriilor instituției.

„De acum, le găsiți și în librăriile Cărturești și hypermarketurile Carrefour din oraș. Această opțiune este posibilă în baza parteneriatelor dintre acestea și myticket.ro, platforma pe care sunt puse în vânzare și biletele la evenimentele noastre.Astfel, oricine dorește să cumpere un tichet la concertele Filarmonicii Banatul Timișoara o poate face, simplu, solicitând la casieriile librăriilor Cărturești din Piața Victoriei și Iulius Mall un bilet pentru concertul dorit sau unui angajat al punctului de relații cu clienții din rețeaua hypermarketurilor Carrefour din Timișoara”, a transmis Filarmonica Banatul.

Prețul de vânzare este același ca și în casieria Filarmonicii Banatul Timișoara, fără niciun comision suplimentar, iar contravaloarea poate fi achitată în numerar sau cu cardul.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

De asemenea, bilete pentru concerte pot fi achiziționate online de pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara și de la casieria insituției, de luni până vineri, între orele 10:00 – 13:00, și cu o oră înainte de eveniment.

 

 

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/