I-au pus gând rău lui Cismăneanțu!

Liberalii se mobilizează și negociază chiar alianțe electorale la Bocșa pentru a fi siguri de debarcarea lui Eugen Cismăneanțu din fotoliul de edil-șef, pe care îl ocupă de două mandate.

Primarul PMP a câștigat greu în urmă cu patru ani, la doar câteva zeci de voturi în fața lui Manu Dănilă, candidatul PNL. Lupta se anunță strânsă și anul acesta. Mai ales că, de data asta, liberalii vor intra în confruntarea electorală cu aliați. Prima mână de ajutor ar veni de la Partidul Ecologist și chiar de la social-democratul Mirel Pascu, care se află în relații încordate cu liderii actuali ai PSD Caraș-Severin. În discuții intră și USR – Plus. Cismăneanțu ar putea conta pe o alianță cu PSD și Pro România, dar social-democrații se spune că ar miza pe candidat propriu, în persoana lui Gheorghe Mischie. În aceste condiții, actualul primar chiar ar putea avea probleme cu Manu Dănilă.

„Sunt convins că dacă Manu va primi mai mult ajutor din partea noastră va câștiga Primăria Bocșa. Trebuia să ne implicăm mai mult acolo, eu personal nu m-am implicat și pot să vă spun că regret lucrul acesta pentru că am și eu un cerc de prieteni și de cunoștințe în Bocșa și cred că ar fi fost bine pentru Manu. A pierdut la câteva zeci de voturi, incredibil, acum patru ani. Acum ne-am luat măsuri necesare și sperăm ca de data aceasta Manu să fie în pole position. Se discută despre tot felul de variante, inclusiv despre alianțe cu alte formațiuni politice”, a spus Adrian Dacica, vicepreședinte PNL Caraș-Severin.