„I-am făcut pe Mălăiescu și Popovici să plece cu coada între picioare de la Domașnea!”

ilie manescu
explo 1000x200

Ilie Mănescu, primarul PNL al Domașnei, le-a stricat socotelile social-democraților, care trăseseră sforile să-și pună viceprimar în comună!

Configurația atât de colorată a Consiliului Local Domașnea a făcut ca, din septembrie 2020, comuna să nu aibă viceprimar. Negocierile politice nu au dat niciun rezultat. Până ieri. „Le-am stricat jocurile, înțelegerile. La ședința trecută, mai marii PSD din județ au încercat să-l pună viceprimar pe Doru Știoapa, un consilier PMP. Un om de-al lui Ionuț Popovici. Proiectul de hotărâre nu a fost avizat însă de Comisia Juridică. Ei se bazau pe cele două voturi ale consilierul PMP, pe un vot de la PSD, unul de la Pro România și unul al consilierului PRM. Pe aceleași voturi s-au bazat și ieri, când am venit eu în Consiliul Local cu proiect de hotărâre pentru alegerea viceprimarului. L-am propus tocmai pe Mihai Benghia, de la PRM, cu care se înțeleseră Luca Mălăiescu și Ionuț Popovici, care au și venit la ședință să se asigure că totul merge conform planului. Le-am dat o mare țeapă!”, a spus primarul Mănescu pentru expressdebanat.ro.

Faptul că PNL le-a suflat social-democraților postul de vice în Domașnea nu e deloc lipsit de importanță. PSD obținuse în ultima vreme mai multe funcții importante și realizase câteva transferuri notabile. Prin ceea ce s-a întâmplat ieri la Domașnea, spune Mănescu, PNL le taie din entuziasm și îi aduce cu picioarele pe pământ pe un Mălăiescu sau pe un Popovici care se visau deja câștigători peste tot în Caraș-Severin. „Mălăiescu și Popovici au plecat cu coada între picioare din sala de ședință! Nu au vrut să pună viceprimar PSD când au avut ocazia, acum le-am făcut-o, am pus noi vice PRM, exact pe omul cu care credeau ei că au ajuns la o înțelegere. E o victorie pentru PNL, avem majoritate în Consiliul Local, avem viceprimar. Mutarea de ieri a fost un șah-mat, le-am dat șah-mat lui Popovici și Mălăiescu!”, a mai comentat Mănescu.

banner 970 x 250