Hurduzeu: Voi fi președintele Consiliului Județean! Altfel, demisionez de la șefia PSD!

hurduzeu silviu presedinte psd cs
untitled design set 970x90 px

„Scăpați-ne de Dunca!” îi cer tot mai mulți cărășeni lui Silviu Hurduzeu, candidatul PSD în 2024 pentru funcția de președinte al Consiliului Județean!

Deputatul social-democrat, fost șef al celei mai mari instituții din județ, a confirmat că renunță la Parlament în 2024 pentru a fi din nou președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, așa cum indică și sondajul comandat de PSD. „Merg mult prin județ când vin de la București, am discutat cu foarte mulți cărășeni și primesc cam același mesaj: Scăpați-ne de Dunca. Nu am făcut sondaje pentru a ne lăuda cât de bine stăm, le-am făcut pentru noi, ca să luăm deciziile viitoare. Sunt sigur că voi fi viitorul președinte al Consiliului Județean! Sondajele ne fac să fim, nu încrezători, mai mult decât încrezători. Vreau să le spun  colegilor de la PNL că cel mai bun candidat pe care îl pot da este Romeo Dunca!”, a spus Hurduzeu la Express Live.

Alegerile de anul viitor îi vor folosi lui Romeo Dunca doar pentru a-și etala realizările din cei patru ani de mandat, spune ironic, liderul PSD. „Am văzut că a publicat o listă cu proiectele pe care mi le va lăsa moștenire. Din punct de vedere administrativ este extrem de slab, nu are nimic în acest moment. Vorbea de proiecte fantasmagorice, de exemplu Marila, cum vin turiștii la Marila și la pacienți. Din punct de vedere politic, s-a văzut. A reușit să piardă majoritatea în Consiliul Județean în nici trei ani, și-a dat afară un vicepreședinte. Acum s-a lăudat cu finalizarea unui drum, tot din mandatul meu.”, a mai comentat parlamentarul.

Și pentru că e atât de sigur de victorie în alegerile din 2024, Silviu Hurduzeu își riscă funcția de președinte PSD Caraș-Severin. Concret, a spus că în cazul unui eventual eșec va pleca de la șefia filialei. „Sunt un om responsabil, un politician responsabil. Un eventual eșec la Consiliul Județean al PSD Caraș-Severin sigur că mi-l voi asuma și voi lua o anumită decizie. Evident că da! Nu o să plec din județ dacă pierd, m-am născut în acest județ, trăiesc în acest județ, îmi place acest județ, am ales să mă întorc după ce am terminat facultatea, nu o să plec din județ din cauza domnului Dunca. Nu plec niciunde. Îmi iubesc prea mult județul ca să plec altundeva, dar sigur că un eșec politic va avea consecințe, pe care evident că mi le asum, cum mi-am asumat de fiecare dată și nu m-am ascuns după cireș în timp ce-l scutură domnul Dunca!”, a conchis președintele Hurduzeu.