Hurduzeu, soluția cea mai corectă și cea mai bună pentru PSD!

untitled design set 970x90 px

Valurile stârnite în filiala cărășeană a social-democraților pentru organizarea de alegeri și instalarea unei noi conduceri au ocolit organizația din Bocșa!

Mirel Pascu, liderilor pesediștilor bocșeni, spune că în organizația din orașul său este liniște și că de acolo nu e cazul să fie cineva suspendat, așa cum s-a întâmplat cu unele voci critice la adresa conducerii partidului. La PSD Bocșa este liniște. Noi nu dăm pe nimeni afară. Eu îl susțin pe domnul Hurduzeu, este soluția cea mai corectă și cea mai bună pentru PSD. Este tânăr, lucrez cu el de 22 de ani, ne leagă o prietenie încă din vremea organizației de tineret. Silviu a ajuns la o maturitate și la o capacitate care pot să aducă încrederea în fața oamenilor.”, a comentat Pascu.

Actualul consilier local cu atribuții de viceprimar de la Bocșa are un mesaj și pentru Luca Mălăiescu, liderul social-democrat de pe Valea Bistrei, unul dintre cei care cred că Silviu Hurduzeu ar trebui să cedeze șefia partidului. Luca Mălăiescu este un primar foarte bun, dar nu cred că trebuie să facă atâta politică. El a arătat că este un bun gospodar, un bun administrator în Oțelu Roșu. A făcut lucruri frumoase și de aceea are această susținere în Oțelu Roșu. Nouă ne-ar fi mai bine să stăm de vorbă despre soluții administrative.”, a mai spus Mirel Pascu.

Un rol-cheie în disputele interne din PSD Caraș-Severin îl are, în opinia lui Pascu, senatorul Ion Mocioalcă: „Este un membru mai vechi ca mine, cred că are 30 de ani de politică, are experiență, iar dacă am da la o parte expertiza lui, partidul nu ar avea de câștigat. Este foarte important pentru PSD, pentru viitoarele lupte politice. Sunt convins că apele se vor liniști și principalul om care poate să unească această echipă este Ion Mocioalcă.”.