Hurduzeu, noul președinte al Consiliului Județean! Altfel, Popovici se mută din județ și chiar din România!

untitled design set 970x90 px

Silviu Hurduzeu îl învinge în 2024 pe Romeo Dunca potrivit celor mai recente sondaje de opinie făcute la nivelul Caraș-Severinului!

Vicepreședintele PSD Caraș-Severin l-a făcut încă o dată praf pe Romeo Dunca. L-a desființat pur și simplu. S-a întâmplat aseară, când Ionuț Popovici a fost la Express Live. „Romeo Dunca n-a reușit să modernizeze un metru de drum județean în 3 ani!”, a ironizat Popovici performanța șefului administrației publice județene, sens în care a scos și o ruletă pentru a fi cu atât mai clară adevărata dimensiune a managementului liberalului.

Comparativ, Popovici a amintit câteva dintre reușitele fostei echipe de la Consiliul Județean, echipă din care a făcut și el parte, împreună cu Silviu Hurduzeu și Flavius Nedelcea: „DJ 608 e un proiect al vechii administrații, Hurduzeu – Popovici – Nedelcea. 42 de kilometri, 25 de milioane de euro! La fel Vermeș – Berzovia, Secășeni – Grădinari, drumul național către Eftimie Murgu, Zorlențu Mare – Zorlencior – Copăcele – Constantin Daicoviciu. Sunt peste 170 de kilometri de drum modernizat, opera lui Hurduzeu, Popovici și Nedelcea!”

Popovici spune că președintele Dunca a avut alte preocupări, că de repararea și modernizarea drumurilor ori nu a avut timp, ori nu a fost mai puțin interesat. Amintește în acest sens că Romeo Dunca s-a certat cu șoferul, cu angajații, cu medicii, cu presa, cu opoziția, cu toată lumea. „El este bun de scandal, de circ. Asta știe să facă, circ! Am plecat din Consiliul Județean pentru că mi-a fost scârbă să mai rămân acolo. Am văzut că a venit acolo un om care nu are nicio legătură cu administrația, care a dărâmat tot ce am reușit să construim noi în 4 ani și jumătate, în condițiile în care tot de la liberali am preluat Consiliul Județean și, când am intrat în birou, ni s-a spus că avem 5 milioane de euro datorie. Romeo Dunca a preluat Consiliul Județean cu bani în cont! Și nu puțini! Și cu proiecte semnate! Acum e un dezastru, viitorul președinte al Consiliului Județean cred că are nevoie de 4 ani ca să îndrepte cât de cât ce s-a întâmplat acum. Este un dezastru!”, a comentat Popovici.

Faptul că lucrurile n-ar merge bine cu Romeo Dunca la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin ar arăta-o și cel mai recent sondaj comandat de PSD, ale cărui concluzii au fost prezentate aseară de același Ionuț Popovici: „Silviu Hurduzeu va fi viitorul președinte al Consiliului Județean, fără doar și poate! Am văzut un set amplu de sondaje. Valorile sunt absolut favorabile, chiar și la Reșița, pentru PSD. Abia aștept 2024. E un rezultat care pe mine m-a surprins. Acest sondaj arată că PSD va câștiga alegerile în Caraș-Severin. În plus, toată lumea vine alături de noi, inclusiv la nivel național, ceea ce arată că lucrurile merg în direcția care trebuie!”

Optimist, ba chiar euforic, Popovici a fost provocat aseară la Express Live să-și riște cariera politică în cazul un candidat atât de slab, cum l-a prezentat pe Romeo Dunca, l-ar învinge în 2024 pe Silviu Hurduzeu cu toată armata PSD în spate. „Cel mai probabil, mă mut din județ. Dacă nu cumva, din țară!”, a garantat liderul social-democrat.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/