Hurduzeu își cere înapoi fotoliul de președinte CJ! „Nu s-au săturat cărășenii de această aventură administrativă?”

hurduzeu silviu

Liderul PSD Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu, va intra în competiția electorală din 2024 cu Romeo Dunca pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin!

Lucrurile se pot schimba doar dacă dintre social-democrații cărășeni își mai doresc și alții șefia administrației județene. Într-o astfel de situație, se vor măsura șansele într-un sondaj de opinie și numele celui mai bine clasat va apărea pe buletinele de vot sub sigla PSD. Deși îi priește postura de parlamentar și i-ar plăcea să continue în Camera Deputaților, Hurduzeu spune că funcția de președinte PSD Caraș-Severin îl obligă să candideze pentru Consiliul Județean în condițiile în care nimeni altul dintre colegii săi nu și-ar dori scaunul ocupat acum de Romeo Dunca și nu ar avea șanse să-l obțină. „Principala responsabilitate e a aceluia care se află în fruntea organizației. Sigur că vom face un sondaj. Dacă altcineva stă mai bine, îl susținem.”, a spus Silviu Hurduzeu pentru expressdebanat.ro. Referitor la cât de dificilă se așteaptă să fie bătălia cu Romeo Dunca, liderul social-democrat a întrebat retoric: „Nu s-au săturat oare cărășenii de acești patru ani de aventură administrativă și politică? S-a dezvoltat Caraș-Severinul sau, din contră, a involuat în această perioadă?”

Hurduzeu mai mizează pe ceva atunci când se gândește la revenirea la șefia CJ. Și anume, pe faptul că nu va mai fi trădat, ca în urmă cu doi ani, când în PSD Caraș-Severin au existat mai multe tabere, unele dintre ele făcând non-combat în campania electorală. Situație care a culminat după alegerile locale, când s-a încercat debarcarea lui de la comanda partidului. „În acest moment, cel puțin vocal, s-au liniștit. Probabil că își doresc și alții președinția organizației PSD Caraș-Severin. Nu am nimic împotrivă să am contracandidați la momentul alegerilor. În acest moment cred că lucrurile s-au liniștit. Nu am înțeles ce i-a mânat atunci în luptă, era o prostie. Dacă există liniște se poate lucra.”, a comentat președintele PSD Caraș-Severin.