Hurduzeu îl face praf pe Ciucă! „E o mostră de iresponsabilitate!”

huzrudezeu prezidentiale
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Deputatul PSD de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, îi acuză pe liberali că pun în pericol coaliția de guvernare încercând ceva ce oricum e sortit eșecului.

Parlamentarul cărășean a reacționat pe un ton critic și ironic după ce liberalii forțează schimbarea datei alegerilor prezidențiale. „Când s-a pus problema comasării alegerilor locale cu cele europarlamentare, în calitate de preşedinte al PSD Caraș-Severin, am votat în favoarea acestui deznodământ înţelegând cât de mult îşi doreau liberalii această soluţie şi acceptând argumentul Premierului Marcel Ciolacu referitor la stabilitate. Chiar dacă, pentru mine personal, care eram challenger atunci pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, devansarea localelor era o problemă, am făcut ce trebuie. Şi cred că oamenii au apreciat inclusiv acest aspect atunci când au votat pe 9 iunie. Constat cu surprindere că actuala conducere centrală a PNL nu înţelege să-şi respecte angajamentele politice. Nu ştie cum sună proverbul românesc «făgăduiala dată e datorie curată». Poate au băut apă după liderii din Caraş ai liberalilor.”, a comentat Hurduzeu.

Pentru a nu mai lăsa loc de vreo altă discuție, noul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin le flutură sub nas liberalilor chiar decizia Biroului Politic Naţional al PNL din martie, în care îşi asumau alegeri prezidenţiale pentru septembrie. „Răzgândirea de acum este, în opinia mea, un act dezonorabil. Mai ales că, să fim serioşi, miza e mică: cu o lună de campanie în plus, nu e ca şi când Nicolae Ciucă va creşte ca Făt Frumos. Să pui în pericol stabilitatea coaliţiei de guvernare pentru un beneficiu atât de mic este o mostră de iresponsabilitate.”, a mai spus Silviu Hurduzeu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/