Hurduzeu, Grindeanu și Simonis au oprit ploaia din spitalul de la Bozovici!

spital bozovici
untitled design set 970x90 px

Cu banii direcționați de parlamentarii PSD de Caraș-Severin și Timiș, pe spitalul din comuna Bozovici s-a instalat un acoperiș nou, prin care nu mai plouă!

„Fonduri bine folosite – acoperişul spitalului de la Bozovici este aproape gata. Am fost alături de primarul Adrian Stoicu pentru a vede situaţia lucrărilor de reabilitare şi modernizare a clădirii spitalului de la Bozovici, actualmente Staţionar 4 al Spitalului Judeţean de Urgență Reșița.”, a anunțat deputatul PSD Silviu Hurduzeu.

Potrivit parlamentarului de Caraș-Severin, lucrările avansează în ritm alert. În plus, la Bozovici a ajuns deja şi o parte a aparaturii cu care va fi dotat spitalul. Banii necesari investiției sunt deja asigurați. Există 3,5 milioane de lei alocaţi de parlamentarii PSD de Caraş-Severin plus amendamentele lui Sorin Grindeanu şi Alfred Simonis. „Mai sunt 3,2 milioane de lei de la Ministerul Sănătăţii prin intermediul Spitalului Judeţean, special pentru Bozovici. Li se adaugă alte 8,2 milioane de lei prin PNRR.”, a completat Hurduzeu.

spital bozovici hurduzeu stoicu

publicitate ziar expresb 1000x100

PSD are un proiect mult mai amplu legat de spitalul din Bozovici, prin care vrea să repare o greșeală făcută în urmă cu mai mulți ani, când Valea Almăjului a fost, practic, privată de servicii medicale, cetățenii fiind obligați să se deplaseze până la Reșița.

„Obiectivul pe care mi l-am asumat ca preşedinte de Consiliu Județean rămâne în vigoare: să redăm personalitate juridică spitalului comunal de la Bozovici închis pe vremea PeDeLiştilor ascunşi astăzi în PNL. Cetăţenii de pe Valea Almăjului merită să aibă un spital propriu care să-i ajute îndeosebi pe cei care suferă de afecţiuni cronice şi cărora le este complicat să ajungă la Caransebeş sau Reşiţa.”, a conchis Silviu Hurduzeu.

spital bozovici stoicu hurduzeu

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/