Hurduzeu a făcut ce trebuie! Popa și PNL, cu panzerele peste pârtia de 222 de milioane de pe Semenic!

hurduzeu semenic
untitled design set 970x90 px

Ministrul Economiei, Radu Oprea (PSD), a semnat finanţarea-record pentru Semenic ca urmare a deciziilor înțelepte și mature ale social-democraților Silviu Hurduzeu, Ionuț Popovici și Flavius Nedelcea!

„Se mai întâmplă şi lucruri bune! 222 de milioane de lei pentru dezvoltarea infrastructurii turistice pe Semenic!”, a exclamat Silviu Hurduzeu, chiar înainte de a se întoarce în funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. Asta după ce, colegul său din PSD, ministrul Economiei, Radu Oprea, a decis aprobarea finanţării pentru proiectul «Dezvoltarea zonei turistice Semenic». 70% din investiţia de bază (în total 138 de milioane de lei) urmează să fie asigurată de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

„Este o reuşită importantă pentru Reșița şi pentru Caraș-Severin. La fel cum sunt redeschiderea combinatului de la Oțelu Roșu, preluarea UCM Reșița de către Hidroelectrica sau contractul care redă viață Arsenal Reșița. Mă bucur să văd că, în timpul unui Guvern PSD condus de Marcel Ciolacu, este aprobat un proiect major pentru turismul cărăşean. Este un semnal puternic că ne bucurăm de susţinere şi deschidere. Asta spre deosebire de toţi Premierii PNL care s-au perindat la Palatul Victoria (Orban, Cîţu, Ciucă) şi nu au mişcat un deget pentru Banatul Montan.”, a declarat Silviu Hurduzeu.

Parlamentarul de Caraș-Severin, care și-a anunțat deja revenirea la șefia Consiliului Județean după alegerile din 9 iunie, i-a mulţumit secretarului de stat Flavius Nedelcea pentru implicare şi sprijin și și-a arătat convingerea că va fi bine, mai ales că proiectul mai trebuie să fie aprobat într-o comisie pe care acesta o conduce la nivelul Ministerului Economiei.

Dezvoltarea Semenicului înseamnă un proiect demarat pe vremea când Silviu Hurduzeu era preşedintele Consiliului Judeţean. La momentul respectiv, CJ s-a asociat cu primăriile din Reşiţa şi Văliug. „Eu era PSD-ist, ei erau PNL-işti, dar am pus înainte interesul judeţului şi al celor două localităţi în urma unui dialog civilizat. Aș vrea să observ că există o mare diferență între abordarea PSD și cea a PNL. În timp ce eu și echipa mea am încercat mereu să construim consens pentru binele comunității, liberalii vor să treacă peste noi cu panzerele. Chiar și așa, rămân consecvent: proiectele bune trebuie continuate și conlucrarea este calea succesului. Din scandal, nu se naște nimic bun. Proiectul infrastructurii turistice de pe Semenic arată, din punctul meu de vedere, cel mai important adevăr pe care ar trebui să-l înţeleagă toată lumea: putem face lucruri importante pentru Caraş-Severin și comunităţile noastre atunci când colaborăm şi lăsăm deoparte scandalul.

De aceea, îi îndemn pe reşiţeni şi pe cărăşeni ca, pe 9 iunie, să aleagă Silviu Hurduzeu pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin. În felul acesta, îl trimitem acasă pe scandalagiu şi putem construi pe baze sănătoase.”, a mai spus Silviu Hurduzeu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/