Hoțul de la Baroul Timiș, prins de polițiști. Prejudiciul a fost parțial recuperat

hot barou retinut

Oamenii legii l-au identificat pe cel care a intrat în sediul Baroului Timiș și a plecat cu o sumă importantă de bani. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 zile. 

Bărbatul a furat din seiful aflat în sediul baroului, în noaptea de miercuri spre joi, o parte din banii pentru pensiile avocaților.

„La data de 20 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii municipiului Timișoara au identificat un bărbat, de 35 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În fapt, în data de 20 ianuarie a.c., bărbatul ar fi sustras 20.500 de lei din sediul unei instituții, situate pe strada Lucian Blaga din municipiul Timișoara. Prejudiciul a fost recuperat parțial, respectiv aproximativ 14.000 de lei.”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Bănuitul a fost reținut 24 de ore pentru furt calificat; ulterior, pe numele lui magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

banner 970 x 250