Hotelurile cu piscine exterioare încălzite, căutate de turiști

Restricțiile din pandemie avantajează proprietarii de hoteluri și pensiuni turistice, care au avut deja concepute locațiile cu piscine exterioare.

Într-un top al celor mai bune oferte de hoteluri și pensiuni cu SPA, jacuzzi și piscină exterioară încălzită din România se află și două locații din Caraș-Severin. Cele mai multe sunt la Băile Felix, stațiune turistică ce beneficiază de izvoare de ape termale, dar sunt și la Predeal, Sinaia, Poiana Brașov.

În Caraș-Severin, cele două locații sunt în stațiunea Băile Herculane și, deși sunt de 3 stele, ele dispun de piscine exterioare cu ape termominerale, care se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Este vorba de Pensiunea Casa Maria 3* și Sara’s Sons. Pe lângă acestea sunt și hoteluri de un adevărat rafinament, care oferă servicii de cazare și tratament în bazine individuale, precum și băi de sare sau jacuzzi.

leader board 728 x 90 px

În Băile Felix găsim hotel Internațional, Aqua Park President 4*, Lotus Therm Spa 5*, cu parcul acvatic Felixarium de la proprietate, care are 14 piscine interioare şi exterioare cu apă termală.

Reamintim că Guvernul a decis că nu este oportună în acest moment deschiderea piscinelor interioare, întrucât este dificil să păstrezi distanţarea fizică, pentru a evita propagarea virusului. Acest lucru este valabil şi în cazul procedurilor balneare care implică bazinele cu apă. În schimb, este posibilă cazarea și servirea meselor în restaurante, în spaţii bine delimitate.