Hotel Versay, un cadou de 4 stele pentru femei. De 8 martie, oferiți-le rafinament și relaxare!

hotel versay
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Frumusețea zilei de 8 Martie trebuie notată în condica eleganței, într-o atmosferă boemă, la Hotel Versay, unde doar bunul gust și înalta clasă își au locul. 

Este ziua cea mai așteptată de către doamne și domnișoare, este luna în care sunt celebrate feminitatea, puterea, încrederea, energia și dragostea. Și cum altfel, dacă nu prin cadouri speciale, așa cum îl reprezintă și un sejur de 4 stele la Hotel Versay, situat chiar în centrul vechi, în stațiunea de pe Valea Cernei.

Atmosfera primitoare și serviciile din gama de lux a unității hoteliere sunt elementele cheie pentru a vă oferi un sejur memorabil, în perioada 08-10 martie, și să simțiți aprecierea gazdelor față de fiecare oaspete, în parte. Sunteți așteptați să sărbătoriți frumusețea acestei zile speciale, dedicate doamnelor și domnișoarelor, primind în dar o experiență de neuitat și plină de răsfăț.

restaurant versay

Restaurant Versay

Mai mult, la sala „Versay Events”, situată în localitatea Mehadia, zona Maier, nr.1156, seara de 8 Martie se anunță de poveste. Prin urmare, asigurați-vă un loc la această petrecere extraordinară, alături de artiștii Mihaela Petrovici și Borko Radivojevic Orchestra, un eveniment care se încadrează tot la categoria 4 stele plus.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Rezervările sunt deschise și nu vă rămâne decât să sunați la numerele de telefon: 0770969621, 0355429098. Iar pentru că excelența și profesionalismul îi caracterizează, desigur că acest cadou special este însoțit și de reduceri atunci când vine vorba de pachetul turistic, cazare și eveniment, laolaltă.

versay camere

Versay cameră

Clădire, construită după anul 1875, purtând numele de Hotel Ștefania, iar ulterior Hotel Traian, a avut șansa să renască majestos, iar acum, strălucirea și bunul gust au transformat-o în una dintre cele mai râvnite locații de pe Valea Cernei. Monumentul istoric s-a redeschis în 2019, complet renovat, sub numele de Hotel Versay, ceea ce îl face destinația perfectă pentru oricine își dorește să petreacă câteva zile în Băile Herculane.

hotel versay 56

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/