Horia Brenciu, cap de afiș la Zilele Reșiței

horia brenciu
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Reșițenii vor avea parte de trei zile de distracție la finalul lunii, cu spectacole și concerte pentru toate gusturile.

Zilele orașului au loc, ca în fiecare an, în preajma sărbătorii Sfinților Apostoli Petru și Pavel, în 28 – 29 – 30 iunie, pe platforma Câlnicel din Govândari, de la intersecția Bulevardului Republicii cu Strada Făgărașului până la ieșirea către cartierul Câlnic, la intersecția Bulevardului Republicii cu Calea Timișoarei, anunță Primăria Reșița.

Pentru ediția din acest an, organizatorii au pregătit un program complex, cu spectacole folclorice și concerte de muzică live.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

„Am pregătit o ediție în care ne vom bucura de orașul nostru și oamenii săi, cu super concerte, mari artiști, premierea elevilor olimpici, folclor autentic și voie bună. Horia Brenciu & HB Orchestra, Laura Lavric, Ramona Vița, Mirela Petrean Roxana Mag, Nicu Novac, Borko Radivojevic & Orkestar/Serbia, ansamblurile «Vântuleț’» și «Doinița» din Bălți/Republica Moldova, Ioana Ignat, R.U.A. și mulți alții, vor urca pe scenă în aplauzele unui oraș întreg”, transmit organizatorii.

program zilele resitei

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/