Ho-ho-hoinăriţi voioşi în târgul de iarnă de la Iulius Town, care se deschide sâmbătă!

winter in my town (2)
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Plimbări la 30 de metri înălţime cu Roata Panoramică, food trucks cu mâncăruri apetisante, căsuţe cu bunătăţi de sezon şi multe cadouri, vin fiert savurat în jurul focului, concerte de colinde, toate vor crea o atmosferă caldă şi magică, desprinsă din poveştile cu Moş Crăciun în cadrul celui mai vesel târg de iarnă îşi deschide porţile mâine, 27 noiembrie 2021, la Iulius Town. 

Iulius Town dă oficial startul sărbătorilor de iarnă, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun „WINTER IN MY TOWN”. De sâmbătă, ora 12:00, în parcarea VIP, timişorenii vor fi întâmpinaţi cu miros de cetină de brad, scorţişoară şi turtă dulce, dar şi cu muzică şi multă voie bună.

Mic sau mare, oricine va avea aici motive de bucurie, târgul incluzând: căsuţe cu bunătăţi de sezon şi idei de cadouri, food trucks cu preparate delicioase, un autodrom, un carusel rotativ cu lanţuri, o Piaţă de Brazi şi foto cornere tematice. Luminiţele şi decoraţiunile de Crăciun vor putea fi admirate altfel decât până acum, de la 30 de metri înălţime, din Roata Panoramică venită în premieră la Timișoara. Aceasta are 18 gondole, a câte 4 locuri fiecare, iar o sesiune „în aer” durează aproximativ 10 minute. Pregătiţi telefoanele pentru fotografii „la înălţime”!

Şi pentru că distraţia nu este completă fără muzică, în zilele de week-end am pregătit multe surprize. Sâmbătă, de la ora 17:00, pe scenă vor avea loc concerte de colinde, iar fanfara şi spiriduşii lui Moş Crăciun vor cânta şi vor dansa, alături de Crăiasa Zăpezii, Omul de Zăpadă şi Crăciuniţa. Duminică, de la ora 12:00, cei mici sunt invitaţi la teatru de păpuşi. Ziua va continua cu momente muzicale, colinde, dansuri, teatru pe roţi şi parade ale personajelor din poveştile de iarnă.

În pauza de la distracţie, alegeţi pomul de Crăciun de la Piaţa de Brazi sau luaţi loc lângă foc, în zonele special amenajate, şi degustaţi preparatele comercianţilor locali. Peste 25 de căsuţe albe, decorate cu luminiţe exact ca în orăşelul înzăpezit al lui Moş Crăciun, au pregătit bunătăţi de savurat, pe loc sau la masa de sărbători, precum: mâncare la ceaun, prăjituri şi dulciuri de casă, langoşi, Kurtoş Kolacs, ciocolată, turtă dulce, cheesecake, gogoşi, diverse sortimente de brânzeturi, cârnaţi şi alte produse tradiţionale. Nu lipsesc băuturile fierbinţi, cum ar fi ceaiuri aromate, cafea, limonadă caldă şi, desigur, preferatul tuturor – vinul fiert cu scorţişoară.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Daţi o raită şi în zona de food trucks, unde meniul este garnisit cu burgeri, hot dogs, wraps, pljeskavica şi clătite, toate aburinde şi delicioase.

Aveţi multe persoane pe lista de cadouri, dar vă lipseşte inspiraţia? Aici, veţi găsi idei pentru fiecare membru al familiei. Ca de exemplu: îmbrăcăminte simpatică în tematică de Crăciun, articole din piele, cosmetice naturale, accesorii handmade, ceramică, produse apicole, coroniţe, aranjamente, suveniruri, baloane şi mici artificii.

Pentru fotografii cu #winterinmytown, veniţi la cornerele instagramabile special amenajate! Patine, skiuri de lemn, sănii, butuci de lemn şi mii de luminiţe sunt alte elemente care redau atmosfera magică de Crăciun.

Târgul va fi deschis până pe 16 ianuarie 2022, în intervalul orar 14:00 – 21:00, de luni până vineri, şi între 12:00 – 21:00, sâmbăta şi duminica. Accesul în cadrul târgului WINTER IN MY TOWN se va face pe baza certificatului verde.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/