HC Adrian Petrea se dezintegrează?! „Nu știu câți jucători o să mai rămână la echipa asta!”

explo 1000x200

Criza prin care trece prim-divizionara HC Adrian Petrea Reșița iese tot mai mult în evidență. Rezultatele slabe, puse pe seama problemelor financiare, care au creat o stare tensionată în rândul handbaliștilor, aruncă echipa reșițeană în vâltoarea retrogradării, cea mai pesimistă variantă fiind chiar desființarea.

Deloc de neglijat stările prin care trec handbaliștii, mai mult criticați decât încurajați. Venit la începutul anului 2015 la Reșița, pe când echipa era încă în liga secundă, Florin Dospinescu a ajuns la capătul răbdării.

„Nu mai contează câte salarii avem de luat. Cred că a venit presiunea asta pe noi din cauză că am pierdut unele meciuri pe care ne doream și eram siguri pe noi că le câștigăm. Și cred că de-acolo a venit o presiune pe noi și n-am mai putut să ieșim. Au mai intervenit și problemele salariale și atmosfera s-a stricat în vestiar, și la antrenamente. Ce să mai zicem? Tot noi trebuie s-o scoatem la capăt. Dacă vine cineva să ne ajute financiar, nu zicem nu. Dar dacă nu vine foarte repede, nu știu câți jucători o să mai rămână la echipa asta. Pentru mine, personal, situația este destul de serioasă. Posibil ca după meciul cu Turda să nu mai fac parte din echipa asta. Pur și simplu, nu mă mai pot descurca. Și nu dau vina pe niciunul din echipa noastră. Cred că toată lumea s-a bătut, s-a luptat să fie bine pentru noi, pentru oraș. Noi ne-am dorit foarte mult și nu s-a realizat nimic”, a spus handbalistul Florin Dospinescu.

Rămâi pe www.expressdebanat.ro pentru a afla și alte detalii despre situația echipei de handbal a Reșiței.