HC Adrian Petrea se antrenează pentru play-off cu forțele Ligii Naționale

Prim-divizionara HC Adrian Petrea Reșița a debutat în această seară la Cupa Odorheiului contra echipei gazdă. HC Odorhei a obținut victoria cu 33-26.

La patru zile de la turneul desfășurat în localitatea germană Bad Tolz, HC Adrian Petrea este angrenată într-un alt turneu, de această dată numai cu echipe din Liga Națională (Liga Zimbrilor). Cupa Odorheiului aduce față în față patru dintre echipele cu pretenții la calificarea în play-off-ul viitoarei ediții de campionat. HC Odorhei, HC Adrian Petrea Reșița, Steaua București și Dunărea Călărași își măsoară forțele timp de trei zile în Harghita.
Întrecerea a fost deschisă de partida dintre Steaua București și Dunărea Călărași, încheiată cu victoria călărășenilor, la limită, cu 26-25. În cel mai așteptat meci al primei reuniuni s-au confruntat gazdele de la HC Odorhei și HC Adrian Petrea Reșița, echipă care se pregătește pentru al doilea sezon consecutiv în Liga Națională, de această cu un obiectiv clar fixat de conducere, calificarea în play-off. Meciul a fost câștigat de gazde, cu 33-26 (15-10).
“Am început foarte greu meciul. Echipa din Odorhei a avut un ritm foarte alert, a jucat în viteză, iar noi nu am ținut pasul cu adversarul. Pe pozițional, în apărare nu pot spune că ne-am mișcat rău, nu am luat multe goluri din pozițional. Diferența s-a făcut la ratări și la faza de repliere. Mai avem mult de lucru. Ceea ce le cer jucătorilor mei este să fie conectați, pentru că avem un obiectiv zic eu îndrăzneț anul acesta, impus de club, calificarea în play-off. Și acest obiectiv nu-l putem îndeplini decât prin muncă”, a spus antrenorul Adrian Petrea.

Noile achiziții ale echipei, coordonatorul de joc Emilian Turcu și pivotul Paul Giotoiu, au marcat câte trei goluri în acest meci.

Mâine, de la ora 17, HC Adrian Petrea va întâlni pe Dunărea Călărași.

Foto: Facebook HC Odorhei