Halucinant! Probele pentru stabilirea coronavirusului au ajuns la București după 12 ore! Cu mașina!

untitled design set 970x90 px

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat că Institutul „Matei Balș” va avea la ora 21.00 rezultatele în cazul asistentului venit din Germania, internat în Timișoara, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauza unei banale proceduri.

Încă nu se știe dacă pacientul internat la Timișoara este sau nu infectat cu coronavirus. Acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că probele recoltate la Spitalul de Boli Infecțioase au fost transportate cu mașina la București! Analizele au fost trimise la Direcția de Sănătate Publică Timiș la ora 8.00 dimineața, iar de acolo au plecat spre Capitală în jurul orei 10.00. O procedură banală a întârziat aflarea rezultatului într-un caz de siguranță națională având în vedere că bărbatul a avut contact cu mai multe persoane din Reșița, Gărâna și a fost și la schi.

publicitate ziar expresb 1000x100

Deoarece autoritățile nu s-au gândit să ceară o derogare de la această procedură, potrivit unor surse, specialiștii de la „Matei Balș” au pus mâna pe analize abia la ora 20.00. Se estimează că abia la miezul nopții vom ști dacă pacientul are sau nu temutul virus.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/