Hai cu bicicleta pe Semenic! Bucură-te de un weekend în inima munților

cu bicileta pe semenic
casinoherculane by sungarden

Petreceți un weekend cu ebike-ul în Semenic, într-o tură specială pe cele trei vârfuri de pe munte și explorați Parcul Național Semenic Cheile Carașului.

Asociația ROmountainbike îi invită pe toți cei care sunt pasionați de sportul pe bicicletă să evadeze din agitația cotidiană și să se reconecteze cu natura, într-o aventură unică, în weekendul 26-27 august 2023.

Se va urca, într-o tură specială, cu Ebike-ul, pe cele 3 vârfuri din Semenic, se va explora Parcul Național Semenic Cheile Carașului și veți petrece o noapte magică sub cerul plin de stele, departe de zgomotul și agitația lumii moderne. După o zi plină de aventură, veți fi răsfățați cu un grătar delicios și cu un foc de tabără. De asemenea, vă așteaptă trei mese delicioase, pe tot parcursul weekendului: grătar, mic dejun și un prânz special la Casa Baraj. Prețul pentru cei interesați este de 970 de lei/persoană, iar ca să fiți siguri că puteți participa, rezervați-vă locul la numărul de telefon: 0727956918.

Pachetul excursiei include închirierea unei biciclete electrice pentru două zile și o noapte de cazare, grătar, mic dejun și prânz la Casa Baraj. Mai mult, organizatorii vă mai oferă: bicicleta Cube Stereo – motor Bosch, full suspension model 2022, casca de protecție Cube, o noapte de cazare în Parcul Național Semenic Cheile Carașului și barbecue party.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Ce trebuie să ai la tine:

Echipament de sport, mănuși, ideal destinat ciclism, papuci sport, haine de schimb și haine de dormit, bidoane de apă, alimente, batoane dulci puse într-un rucsac de minim 20 l, telefon mobil, încărcător/baterie externă.

untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/