„Hai afară la zăpadă!”, sau – dacă NU – la petrecere pe Muntele Mic

casinoherculane by sungarden

Cu toate că vremea nu prea ține cu turiștii, la Muntele Mic nu este liniște. De mâine, 25 ianuarie, se anunță wesky style, la baza pârtiei Vâslanu.

Organizatorii promit muzică bună și burgeri delicioși. Și asta pentru că data trecută a fost memorabil. Atmosfera zilei va fi întreținută de Cristi Dunca & Seb și Flavius și Brethoven din Timișoara. Dacă nu este zăpadă suficientă pentru a obosi pe pârtii, omul de afaceri Romeo Dunca are și alte variante de a oferi turiștilor un weekend la munte.

Pe cer va patrula, ca de fiecare dată, elicopterul nostru oferind clienților ture Helicat, la peste 2.000 m altitudine. Accesul pentru party people fără schi sau snowboard este din parcarea P1, iar de acolo vă preluam cu busul și vă lăsam în curba de acces către baza pârtiei Vâlsanu. De acolo, 500 m se merge pe jos.”, anunță Romeo Dunca.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Petrecerea va fi între orele 12.00 și 17.30, după care se pleacă cu telescaunul la stația de sosire, pentru after-party. Turistii vor fi transportați cu șenilatul și snowmobilul spre Sky Lounge. Afeter-party-ul va ține în priză participanții până la ora 24.00, dar cei care doresc să coboare la parcare mai devreme se pot întoarce începând un ora 20.00.

Este un program pus la punct de organizatori pentru ca cei care aleg muntele, chiar cu zăpadă puțină, să aibă alternativă la petrecerea timpului liber.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/