Guvernul Dăncilă, vinovat de extinderea gripei letale! Sunt deja 39 de morți!

untitled design set 970x90 px

Liberalii cărășeni au găsit responsabilii pentru cifrele dramatice, care cresc de la o zi la alta și care arată că în România se moare pe capete! Din orice!

Prin vocea senatorului Marcel Vela, liberalii atrag atenția asupra unei situații care a devenit deja dramatică și care riscă să devină dezastruoasă. „În această saptămână au fost înregistrați la nivelul întregii țări peste 6.000 de copii bolnavi de gripă, motiv pentru care au fost închise școli, existând deja și 39 de decese la adulți. Extinderea rapidă a gripei este consecința faptului că Guvernul și Ministerul Sănătății nu au organizat și gestionat eficient măsurile de prevenire, România înregistrând o noua situație dramatică după epidemia de rujeolă, cand s-au înregistrat decese și în județul Caraș-Severin”, acuză președintele PNL Caraș-Severin.

publicitate ziar expresb 1000x100

Potrivit liderului liberal, dacă elevii ar fi fost vaccinați în timp util și ar fi fost prezentate toate măsurile de prevenire, România nu ajungea focarul unei noi epidemii care distruge sănătatea întregii populații. „Este o dovadă clară că Guvernul Viorica Dăncilă, Ministrul Sănătății Sorina Pintea și toți factorii resposabili de acest dezastru nu mai pot să guverneze România. Asistăm cu regret la o nouă probă de incapacitate guvernamentală. Este o situație de siguranță națională care nu ține nici de opozitie, nici de NATO sau UE și nici de Justiție sau de zăpada din București. Este pur și simplu dovada crasă a nepriceperii în administrație guvernamentală, management public, analiză strategică și politici responsabile. Din păcate pentru popor, se dovedește încă o dată ca al treilea guvern PSD-ALDE-UDMR este mult mai rău pentru România decât celelalte două luate la un loc!”, a subliniat Marcel Vela.