Gugulanii nu se simt bine la ei acasă!

FC Caransebeş a încheiat prima parte a campionatului Ligii a III-a cu o remiză importantă, obţinută în condiţii grele pe terenul unei candidate la promovare.

Gugulanii au pierdut foarte multe puncte în meciurile de acasă ale turului de campionat. Dacă ar fi profitat de avantajul terenului propriu, caransebeşenii ar fi iernat în fotoliul de lider al seriei a patra. N-a fost să fie, pentru că s-au simţit mai bine în deplasare, lucru dovedit şi pe terenul Minerului Motru. Chiar dacă s-a deplasat într-o formulă restrânsă, de doar 11 jucători de câmp şi doi portari, FC Caransebeş a smuls un punct principalei candidate la promovare.În primul rând ne bucurăm că am terminat cu un rezultat pozitiv turul de campionat şi un meci în care n-am putut face nici măcar o schimbare. Nu am avut pe bancă decât un portar”, a precizat Lucian Manole, directorul tehnic al echipei.

Acesta spune că terenul de la Caransebeş nu i-a împiedicat pe fotbaliştii de pe Timiş şi Sebeş să fie mai sus în clasament. Cele mai multe puncte le-am cedat pe teren propriu. Terenul a fost un impediment din cauza stării precare a gazonului. Ne-am comportat mai bine în deplasare. Urmează o ședință de analiză înainte de sărbători și, în același timp, vom stabili ce ne dorim, care este obiectivul, totul fiindi în funcție de bugetul care se va pune la dispoziție”, a adăugat Lucian Manole.