Gugulanii, fără replică pe terenul vicecampioanei

În etapa a 10-a a Diviziei A1 la volei, Banatul Caransebeș a cedat în această seară în trei seturi, pe terenul vicecampioanei Volei Municipal Zalău. Doar opt jucători au făcut deplasarea la Zalău, din cauza accidentărilor.

În fața unei săli pline, elevii lui Răzvan Parpală nu s-au putut ridica la nivelul vicecampioanei și actualei deținătoare a locului secund în clasamentul Diviziei A1. Meciul a fost la discreția zălăuanilor, care au început meciul în forță, iar la primul time out tehnic aveau deja un avans de cinci puncte, 8-3. Avantajul gazdelor a continuat să crească şi la un moment dat, tabela indica 17-7 pentru Zalău. Gruparea sălăjeană s-a relaxat puţin spre finalul primului set, dar s-a impus cu 25-16. Setul al doilea a fost început mai bine de caransebeșeni, iar la primul time out tehnic scorul a fost mai echilibrat, 8-7 pentru gazde, care, datorită experienței, s-au desprins ușor pe tabelă și au câștigat și setul secund, cu 25-18. Pentru ca în setul al treilea, și ultimul, zălăuanii să fie din nou mai inspirați la fileu și să se impună cu 25-15.

Echipei caransebeșene i-au lipsit câțiva jucători importanți, în continuare accidentați, Birău, Gemănariu, Sufa și Stevanovic, care după toate probabilitățile, vor lipsi și de la meciul cu Steaua, de sâmbătă.
Antrenorul Răzvan parpală a început meciul de la Zalău cu: Azur Eminovic, Leandro Mejia, Ionuţ Teleleu,Aivars Petrusevics, Alexander Kullo, Sergio Diaconescu – libero. Pe parcurs, au mai intrat: Bogdan Nan şi Kurppa Mauri. Antrenor: Răzvan Parpală.

După eșecul de la Zalău, gugulanii au coborât pe locul 8 și așteaptă acum vizita liderului. Partida cu Steaua București va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă „Victoria”.