Gugulan Rock, un eveniment unic în Banatul Montan

Asociația Gugulan Rock și-a definitivat lista invitaților la festivalul de rock în aer liber, ajuns la ediția a V-a. Acesta se va desfășura în 17 și 18 august, având pe afiș nume importante din industria rock, printre care formațiile Survolaj din Timișoara și Skiltron din Argentina, trupă de folk metal. 

În organizarea evenimentului în aer liber, Asociația Gugulan Rock are ca parteneri Primăria Caransebeș și Casa de Cultura „George Suru”. Festivalul se va desfășura în zona Teiuș din municipiul Caransebeș, care oferă spațiu pentru campare, concursuri și scena, precum și o panoramă deosebita asupra orașului și a zonei înconjurătoare, Ținutul Gugulanilor.

Locul desfășurării festivalului oferă iubitorilor de drumeții acces, în imediata apropiere, la mai multe trasee marcate din zona munților Semenic și Țarcu sau, celor pasionați de istorie, posibilitatea vizitării ruinelor așezării romane de la Tibiscum. Cei care preferă să își așeze cortul în spațiul de campare oferit gratuit în perimetrul festivalului vor avea la dispoziție o zonă amenajată pentru servirea mesei, băuturi reci, dușuri și toalete.

„Pentru că ne apropiem cu pași repezi și cuminți de Gugulan Rock Open Air Festival, de acum vă puteți procura abonamentele și biletele pentru eveniment online de pe www.ambilet.ro . Primele 30 de abonamente sunt la preț special. Vă așteptăm în țara Gugulanilor la Caransebeș în 17-19 august 2018
https://ambilet.ro/t…/bilete-gugulan-rock-open-air-festival/”
a dorit să menționeze, Leonid Gorczynski, unul dintre organizatorii evenimentului.

Express de Banat este partener media al evenimentului, unic în zona Banatului de Munte.