Grindeanu, despre contracandidații PSD la Primăria Timișoara: ”omul-orchestră” și ”candidatul fake”. Solicitarea fostului premier pentru perioada post-alegeri

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a caracterizat în termeni duri contracandidații partidului la alegerile locale în județul Timiș. Fostul prim-ministru le cere colegilor de pe plan local să verifice, după ziua alegerilor, cum au fost strânse „sumele imense aruncate în campania electorală fără justificare” de către cei din Alianța USR PLUS. 

Prezent la lansarea programului de guvernare locală cu care PSD se prezintă în Timiș la alegerile de duminică, Sorin Grindeanu a spus despre Nicolae Robu, primarul în funcție al Timișoarei, că este „omul-orchestră, care știe tot, face tot și care a adus Timișoara acolo unde este acum: izolată, să se râdă de ea.”

„Al doilea candidat, un domn care a venit în urmă cu câțiva ani în Timișoara, un candidat despre care nu știm nimic, un candidat fake, un candidat care mai are ceva. Am verificat pe transparență decizională, așa cum le place domnilor de la USR, apar cheltuielile acestor domni și doamne pe campania electorală, 136.000 lei. Eu cred că am văzut cu toții în aceste luni în Timiș și în Timișoara cea mai costisitoare campanie electorală care s-a desfășurat vreodată în județul nostru”, a spus Grindeanu.

Fostul premier spune că din calculele făcute de social-democrați, USR PLUS ar fi cheltuit peste un milion de euro în campania electorală, bani care, în opinia sa, nu ar putea fi justificați.

„Eu v-aș ruga, după campania electorală, să verificați toate aceste lucruri, iar acești domni imaculați, apăruți din spuma mării, care cheltuie milioane de euro în campania electorală, să răspundă în fața legii, pentru că aceste venituri nu pot fi justificate. Ceea ce fac în Timișoara de 6 luni de zile înseamnă foarte mulți bani. Iar ei pe cheltuieli au trecut 136.000 de lei. Trebuie să răspundă în fața legii”, a spus Grindeanu.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/