FOTO: Grav accident de circulație în Lunca Pomostului. Un băiețel se află în stare foarte gravă! (UPDATE)

În urmă cu doar câteva minute s-a petrecut un grav accident de circulație în zona Lunca Pomostului. Un băiețel a fost spulberat de o mașină, copilul fiind transportat de urgență de către un echipaj SMURD în stare foarte gravă la Spitalul Județean Reșița.

UPDATE, ora 19.00

Primele veşti venite de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa sunt dătătoare de speranţe. Puştiul a fost stabilizat, a fost supus mai multor investigaţii, la tomograf, pentru că a suferit politraumatisme cranio-faciale, dar i s-au făcut şi radiografii abdominale. Starea lui e stabilă în momentul de faţă, dar va fi transportat la Timişoara pentru investigaţii amănunţite, deoarece pot apărea complicaţii.

leader board 728 x 90 px

Din primele informaţii obţinute la faţa locului, se pare că băieţelul accidentat ar avea cinci ani. Şoferiţa care l-a lovit cu partea dreaptă a autoturismului a povestit şocată cele întâmplate. ,,Erau mai mulţi copii care se jucau pe trotuar. I-am văzut şi am încetinit ca precauţie, dar unul dintre ei a sărit pur şi simplu în drum. Am încercat să-l evit, am tras cât am putut de tare spre axul drumului, dar tot l-am lovit. De fapt, mai mult l-am împins, pentru că am apucat să încetinesc. A căzut destul de rău, s-a lovit de bordură”, a mărturisit femeia. Martorii evenimentului spun că băieţelul s-a lovit la cap şi că prezenta o rană serioasă la nivelul ochiului stâng. În momentul de faţă se află la Urgenţe, unde este investigat amănunţit.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645821836824″]

Rămâi pe Express de Banat, revenim cu amănute și imagini de la fața locului!