Grătarul pe foc de cărbune, interzis de Ziua Timișoarei. Manifestările, mutate din centru în Parcul Rozelor

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Conducerea Primăriei Timișoara pregătește programul pentru zilele orașului, care vor fi organizate în perioada 1 – 3 august. Casa de Cultură anunță că manifestările vor avea loc în Parcul Rozelor, iar grătarul pe foc de cărbune este interzis.

Modificări în ceea ce privește manifestările dedicate Zilei Timișoarei, care vor fi organizate în perioada 1 – 3 august. Casa de Cultură a Primăriei Timișoara anunță că acestea vor avea loc în Parcul Rozelor, și nu în Piața Victoriei, așa cum publicul a fost obișnuit din anii precedenți.

Mai mult, spectatorilor nu le vor mai mirosi hainele a fum, pentru că va fi interzis grătarul pe foc de cărbune.

promovare banner maxagro

În vederea pregătirii evenimentului, Casa de Cultură informează că se caută firme care să participe la Zilele Timișoarei pentru a-și vinde produsele. Cei interesați pot depune la sediul Casei de Cultură din Timișoara, str. Miron Costin, nr. 2, sau online, pe adresa office@ccmt.ro, până la data de 20 iulie, cererea de înscriere și următoarele documente: acte firmă (copii Certificat Unic de Înregistrare, certificat constatator); documentul de înregistrare emis de către Direcția de Sănătate Veterinară; carte de identitate; talon (pentru truck) și fotografii ale truck-ului, standului și ale produselor comercializate.

Activitățile comerciale se vor desfășura pe strada Alexandru Borza din Timișoara, zona de acces în Parcul Rozelor. Nu sunt solicitate produse nealimentare. Produsele alimentare ce pot fi propuse spre comercializare în cadrul evenimentului sunt: produse fast-food, minuturi la grătar electric sau piatră vulcanică, clătite, plăcinte, porumb fiert, pop-corn, înghețată, langoși, gogoși, apă și băuturi răcoritoare. Specificăm faptul că vor avea prioritate comercianții înregistrați cu activități comerciale în Timișoara și în județul Timiș. De asemenea, au prioritate food trucks”, a informat Casa de Cultură a Primăriei Timișoara.

publicitate tmc 640