Grand Hotel Minerva, candidat la Top Hotels Awards!

Premiile excelenţei în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România vor fi acordate în 27 mai, printr-o acțiune care se va desfășura online. Grand Hotel Minerva s-a înscris în această competiție, unde un juriu de 20 de specialiști în domeniu va acorda premiile excelenței în turism.

Industria hotelieră a fost afectată puternic de pandemia de Covid-19, cele mai multe dintre afaceri fiind forțate să se adapteze contextului actual cu grad ridicat de incertitudine pentru o perioada de timp necunoscută. După un an de provocări fără precedent, se va reuni Top Hotel Awards, într-o ediție specială, pentru a onora curajul de a începe și continua investițiile în industria ospitalității, dar și pentru a premia echipele și persoanele care au inspirat și perseverat, având curajul să încerce ceva nou și să se implice într-un mod diferit și pozitiv. Evenimentul va reuni hotelurile și comunitatea turismului românesc pentru a le răsplăti și a oferi recunoaștere muncii și eforturilor depuse în ultimele luni.

Anul acesta Grand Hotel Minerva Resort & Spa Băile Herculane participă la Premiile Industriei Hoteliere, în cadrul galei Top Hotel Awards, fiind nominalizat la două categorii: 1. Best Upgrade for a Hotel și 2. Exceptional Hospitality Hygiene & Safety Measures. Până în 27 mai cei care au trecut pragul hotelului în ultima perioadă, dar și cei care cunosc condițiile hoteliere ale Grand Hotel Minerva pot accesa linkul de mai jos pentru acordarea unui vot:
https://voting.expremio.com/excellenceawards/publicVote

expresb 1000x100