Grădinițele din Caransebeș, pregătite de începerea anului școlar

La Caransebeș grădinițele au fost în vizorul administrației publice locale pentru ca anul școlar să le ofere condiții bune de desfășurare a programului celor mici.

Potrivit șefului Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare, Vasile Megan, au fost vizate grădinițele cu program prelungit: „Angajații Primăriei Caransebeș au făcut reparații cam la toate grădinițele, dar în special la cele cu program prelungit. La PP 4 din cartierul Țiglărie s-a reabilitat gardul ce împrejmuiește instituția, s-a lucrat la interioarele de la creșă, s-au refăcut instalațiile sanitare, s-a montat faianță, gresie și s-au zugrăvit sălile de clasă. De asemenea, la grădinița PP 5 din cartierul Pipirig s-au efectuat reparații și s-au zugrăvit interioarele, iar la PP 1 s-a lucrat la partea de bucătărie, s-au refăcut rețeaua de apă caldă, apă rece, instalațiile sanitare și s-au realizat zugrăveli interioare. Și la grădinița PP 2 s-au reabilitat spațiile de oficiu și bucătărie”, ne-a menționat șeful SPIR, Vasile Megan.

Și unele școli au fost vizate în programul de reparații. După curtea Școlii Generale Nr. 8, vor începe reparații la terenul de sport din curtea Școlii Generale Nr. 2 din cartierul Pipirig.