Grădinița PP4 din Caransebeș prinde culoare

proiect gradinita pp4 caransebes

Primăria Caransebeș a făcut publice imaginile cu proiectul grădiniței care se reabilitează și se modernizează pe bani europeni.

În următoarele 12 luni, Grădinița PP4 din municipiul de pe Timiș și Sebeș prinde culoare. Se va interveni asupra clădirii cu lucrări interioare și exterioare.

Bunăoară, clădirea va fi anvelopată și eficientizată energetic. Se vor monta, de asemenea, sisteme de climatizare și ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, instalațiile de iluminat vor fi modernizate și se vor monta sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu din surse regenerabile.

Nu în ultimul rând, se vor face reparații la acoperiș și se va interveni cu lucrări la fațadă, prin repararea elementelor de construcție care prezintă potențial pericol de desprindere, refăcându-se și finisajele interioare în zonele de intervenție.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Toate aceste lucrări sunt suportate din bani europeni, grație unui proiect accesat de Primăria Caransebeș prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Valoarea investiției se ridică la 3,4 milioane de lei.

proiect gradinita pp4

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/