Grădiniță nouă într-o comună din Timiș, în urma unei investiții de 400.000 euro

Investiție importantă într-o comună din județul Timiș. Cu bani de la Guvern, la Foeni va fi realizată o nouă grădiniță. În acest sens, recent a fost lansată o licitație publică în valoare de aproape 400.000 euro în vederea desemnării unui constructor.

În comuna Foeni, din județul Timiș, va fi construită o grădiniță modernă pentru copiii din zonă. În urmă cu câteva zile, Primăria Foeni a lansat o licitație publică cu scopul găsirii unei firme care să realizeze lucrările.

Se are în vedere realizarea unei grădinițe în localitatea Foeni, prin construirea unei clădiri în regim de înălțime parter, cu o suprafață desfășurată de 293,09 mp. Construcția va cuprinde următoarele spații: un vestibul, un hol, o cameră de izolare, o sală de mese, o cancelarie, o cameră tehnică, două săli de clasă, două săli de depozitare și trei grupuri sanitare”, scrie în anunțul de participare la licitație.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Valoarea estimată a contractului este de aproape 400.000 euro, cu TVA inclus, fondurile fiind asigurate de la Guvern. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 28 februarie, la ora 15.00.

banner 970 x 250