UPDATE. Graba strică treaba… din nou! O șoferiță din Reșița a intrat în plin în mașina de gunoi

Accident din grabă pe Bulevardul Muncii din Reșița, în această dimineață. O șoferiță de 30 de ani din municipiu nu a avut răbdare să aștepte în spatele unei mașini de gunoi aparținând firmei Brantner, iar în urma impactului, a rămas blocată în mașină.

Pompierii, polițiștii și medicii de la Ambulanță au intervenit astăzi la un accident produs pe Bulevardul Muncii din Reșița, în apropiere de Gara de Nord. Potrivit subinspectorului Stelian Cornea din cadrul IPJ Caraș-Severin, o femeie de 30 de ani din Reșița, aflată la volanul unui Logan care se deplasa dinspre gară spre Intim, s-a angajat în depășirea unei mașini de gunoi aparținând firmei Brantner. Autoutilitara a virat stânga pentru a intra pe Aleea Galați, iar mașina tinerei, aflată în depășire, n-a mai putut evita impactul.

În urma accidentului, femeia a rămas blocată în mașină și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi eliberată. Tânăra s-a ales cu răni ușoare, fiind transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru investigații amănunțite. Potrivit sursei amintite mai sus, depășirea a fost una neregulamentară, ea fiind efectuată în zonă cu linie continuă. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ora 13.10

În urma investigațiilor medicale s-a stabilit că șoferița este rănită grav, având o fractură de antebraț stâng. Tânăra a rămas internată în spital.