Ghișeul unic CFR care restituie și banii pe bilete

Reducere pe cale ferata student

ARF a început testele pentru platforma de comercializare și decontare a titlurilor de călătorie integrate în ghișeul unic.

După ce se pargurg toate probele, ghișeul unic va putea fi folosit de călători. Aici se vor putea rezerva bilete, iar în cazul în care un pasager renunță la călătorie va putea solicita restituirea banilor.

publicitate online in ziar Express de Banat

„În cadrul acestei activități se urmărește testarea de către toți operatorii a modului de comercializare a titlurilor de călătorie, integrate în ghișeul unic, astfel încât implementarea acestei soluții tehnice software să poată fi lansată publicului călător, în condiții depline de fiabilitate și eficiență. Astfel, într-o primă etapă vor fi incluse rutele formate din trenurile care aparțin SNTFC CFR Călători SA și Transferoviar Călători SRL și vor avea în vedere verificarea și vizualizarea datelor legate de vânzarea tilurilor de călătorie integrate, restituirea sumelor cuvenite către călător la renunțarea la călătorie și emiterea facturilor fiscale la solicitarea acestuia”, transmite ARF.

Testarea soluției inițiale a modului de comercializare a titlurilor de călătorie integrate va putea fi considerată ca finalizată numai după parcurgerea testării tuturor funcționalităților existente și după integrarea propriilor platforme, de către ceilalți operatori de transport feroviari.

harta trenuri

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/